Community ontwikkeling

Stel je eens voor dat je leeft en werkt in een bloeiende en compassievolle samenleving met welzijn voor iedereen. Waarbij mensen elkaar ondersteunen in het verwezenlijken van persoonlijke drijfveren en talenten. En je iedereen met wie je samen leeft en samenwerkt kunt vertrouwen.
Het Shared Value Centre faciliteert communities om op deze manier met elkaar samen te leven en samen te werken.

LIJNEN-02 
Community ontwikkeling. Wilt u netwerken ontwikkelen en faciliteren die samen willen bouwen aan een compassievolle en bloeiende samenleving met welzijn voor iedereen?
LIJNEN-03 
 Maatschappelijke projecten. Wij verbinden, in de praktijk, mensen uit de leef- en systeemwereld aan elkaar om in onderlinge samenhang en via ervaringsleren maatschappelijke waarde te creeren.
 
Netwerksamenleving. En uit kunnen groeien tot compassievolle en bloeiende netwerken met welzijn voor iedereen.
 
Zelfverwezenlijking. Zodat er een netwerksamenleving ontstaat waaraan ieder mens volledig vanuit eigen passie, talent en drijfveren bijdraagt .

Wilt u netwerken ontwikkelen en faciliteren die samen willen bouwen aan een compassievolle en bloeiende samenleving met welzijn voor iedereen?
Wij helpen mensen met het ontwikkelen van werk- en leefgemeenschappen waar mensen zich thuis en mee verbonden voelen.
En ontwikkelen een voedingsbodem waar op een organische wijze inclusieve communities (leef- en systeemwereld) ontstaan met mensen die voor elkaar zorgen en zich in willen zetten voor onze samenleving. Zodat er een compassievolle en bloeiende netwerksamenleving kan ontstaan met welzijn voor iedereen.

Hieronder voorbeelden van hoe we met behulp van de Shared Value Methodiek lokale initiatiefnemers die maatschappelijke waarde willen creëren ondersteunen met het ontwikkelen van communities rond hun initiatief.

Afbeelding1
commu
Ontwikkeling wijkhotel Spijkerbed, als voertuig voor ontwikkeling wijkeconomie.
Filosofie Work4life, talentontwikkeling en werk als voertuig voor volwaardig burgerschap.